2021. sze 22.

És ímhol, vagyok ismét.

írta: DorkNet
És ímhol, vagyok ismét.

Azaz Helloworld.

Gondolkodtam azon, hogy elkezdek egy új Blogot „Élet egy 6 évessel” vagy „Szabadítsátok ki Tibit” címmel.

A kettőnek semmi köze egymáshoz, de ha döntök majd azt tudatom, azt is mit miért.

De a lényeg. Bosszankodtam mostanság is nem keveset, a fészbúk egy soha el nem fogyó hülyéket felsorakoztató csoda, amely minden nap képes újat mutatni.

A helyesírás hiányát pocskondiázni hivatott csoportban arccal, névvel, képpel 13 éves kislányról kirakott poszt alatt a rengeteg ideggyengét, akik a kislányt szidják mert nem tökéletes az arca. Bele sem gondolva abba, hogy egy kislányról beszélünk… (mondhatnám, hogy hová lett ez a világ).

Ocsmányságban tuti, hogy az országunk, ami „Működik”, (ez utóbbi reklámmal már őszintén tele van a magasföldi bokacsizmám, ami nincs is) az élen jár. Mert mindent is jobban tud a MAGYAR mindenkinél, de legfőképpen gyűlölködni.

Vagy vegyük azt a „hírt”, amely szerint egy huszonéves, 4 gyermekes édesapa, a segédmotoros tákolmányával úgy esett el, hogy belehalt.

Az átlagmagyarnak mi jön le a dologból?

„E hádde nézzedmán, hogy a hüttő meg kinnen van azudvaron a videjóba.”

A másik tudálékos konkrétan, bár némileg virágnyelven leírja, hogy mit is várunk egy húsz évesen 4 gyemket nemzőtől mert hát cigány. De ő nem gyűlölködik, csak az igazat mondja. Persze ez nem hazugság (nem teljesen, mert mamóca gyűlölködik ám rendesen) de ennek valóban egy halálhír alatt a helye??? Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy egy ilyen értelmiségi vérnyugger, simán sortűz elé állítana egy gyereket csak mert cigány.

És persze a kedvencem a „gyurcsányozós, STOP Gyurcsány, STOP Karácsony, STOP mindenki aki nem fideszes kampány, és az adópénzeken elkészített fiszem-faszom gyurcsányfilm, ami miatt Herr Kálomista nyafog mert nem nézi a nagyérdemű.   :D

És ott a bojler incidens.

De ez már egy másik sztori.

Stay tuned. : )

Szólj hozzá