2021. jan 03.

Négerjézus, négerannus, négerbond

írta: DorkNet
Négerjézus, négerannus, négerbond

Avagy megint tuszkolják a torkunkon a szart.

Tudom első olvasásra erősen rasszistának és/vagy homofóbnak hangzik a dolog, pedig messze nem a bőrszínnel, a "rasszal", vagy esetleg a férfi kontra férfi szerelmet űzőkkel van a bajom, de mindjárt fényt hozok a klaviatúrába.

Nos nem tudom ki van tisztában vele, de készül az új dzsémszbond film, nehajjámeg vagy hajjámegkésőbb vagy valami hasonló címmel.

De édes kegyetlen bimbófaszú kenyérbogár, bejelentették hogy ő lesz majd az új dzsémszbonyd… ↓ igen ő egy fekete nő, mert ugye BLM meg mifaszom.

Tovább sistergek ő játssza majd Boleyn Annát, ↓ mert BLM meg történelmi ferdítés, mert ha kell akkor nem számít semmi csak PC legyen a világ.

És ott van a kedvencem amit nemrég egy elbaltázott döntés (tévét néztem én idióta) következményeként kellett megélnem. A Reklám „Szivárványcsaládok” !!!! Mi a jó isten kegyetlenül telepumpált segglukának az üdvéért KELL az ilyesmiket LETUSZKOLNI az emberek torkán???? Annyira erősködnek, hogy még azt sem veszik észre (mert nem is akarják), hogy ezekkel pont azoknak ártanak akik nem akarják nagy dobra verve a világ pofájába tolni, hogy melegek, transzvesztiták, éppen kishelikopterek. Azoknak a legnehezebb akik szeretnének békében élni nem pedig parádézni. Aztán mikor a várva várt felhördülések megkezdődnek akkor megy majd a hattyú halálát sarokba szorító nyüszítés.

 

Szólj hozzá

segítség help bolond wtf crazy mitörtént omg félek bajban fail instabitch mandown bolondasszony mailányok instaribi nemvagyokbüszke covid jogsiteriel