2021. már 07.

És megindula az nép...

írta: DorkNet
És megindula az nép...

Avagy az a miénk amit megeszünk.

112615blackfriday-525x263.jpg

A minapi kifakadásom után az jutott eszembe, hogy aznap inkább meg sem próbálok elmenni boltba kenyérért, mert a birka átlag jószág, biztos isten, hogy addig jutott el fejben, „egy hónapra bezár MINDEN IS!!!!”.

Ergo mind odakozmálunk, és elpusztulunk, és még az első oltást sem tudjuk majd beadatni, mert hamarabb döglünk éhen minthogy a Covid ledöglesztene.

És lőn. Meló után elcsapattunk boltba. Én rühellem az embertömeget, főleg a bamba birkákat a bevásárló központokban vagy közértekben, akik azt sem tudják miért mentek be, a lényeg hogy ott legyenek és tátott szájjal bámulják a bőséget. Valamennyire fel voltam készülve, de nem eléggé. Arra sem, hogy zöldség, gyümölcs, gyakorlatilag elfogyott, kihalt, mert mind megvették.

Nem is értem mit vártam? Valahogy rosszul vagyunk bekötve, már nem csak a „fiatalság-bolondság” elv amibe bele lehet kötni, igaz ebbe minden idősebb generáció belecsúszik, ugyanúgy ahogy a „mai fiatalok” is eljutnak majd oda ahol elhangzik a bűvös frázis egy változata… „Bezzeg a mi időnkben… Bezzeg amikor én ennyi idős voltam… Ezek a mai fiatalok…”. De visszakanyarodva az eredeti témához, ilyenkor hatványozottan megjelenik az ember valódi énjének egyfajta kivetülése.

A kedvenceim ilyenkor (is) azok akik olyan szinten leszarják a többi embert, hogy azt már-már öröm nézni. (Nem az!!!)

A vérnagyi aki tolakodik a fagyasztóhoz, dacára annak, hogy valaki más éppen válogat ott, majd sértődötten zokon veszi amikor megszólják a pofátlansága miatt.

A kocsival a bejáratba épphogy nem parkoló, aki várja az anyakancát aki „csak beszaladt a gyerekkel” de egy teli kocsival csapat ki, (feltételezhetően nem 3-5, vagy 10 perc múltán), majd sértődve veszi tudomásul, ha csúnyán néznek rá, hiszen őnekik aztán minden joguk megvan ahhoz, hogy ha akarnak akkor akár az ajtóba is beálljanak, hogy ne kelljen még azt a 2 métert sem megtenni a körömcipőben tipegő, jobb éveket is megért csatakancának és az ivadéknak aki éppen a megvett de nem talált kinderjoy miatt ordít mint egy szefós.

A másik fajta autós, aki a roki parkolót tartja az egyetlen elfogadható opciónak, mert végül is agyban komoly kihívásokkal küzd, és a mentális fogyaték is egyfajta rokkantság.

De a lényeg, hogy rettentően sokan addig jutottak csak fejben, hogy minden bezár, és ha nem veszünk meg mindent is, akkor elpusztul a család meg nagyi.

 

Szóval tényleg "Mi folyik itt???"

Szólj hozzá

segítség győr help bolond wtf crazy mitörtént omg bajban fail meseország Győr mandown magyarvagyoknemturista nemvagyokbüszke covid jogsiteriel nemKELL