2020. dec 13.

És a fészbúk tényleg kémkedik.

írta: DorkNet
És a fészbúk tényleg kémkedik.

Avagy nem vagy biztonságban online!

Már korábban is észrevehető volt, hogy a fácse nagyon szeret „az ember kedvében járni”, ami engem speciel inkább dühít, mert…

Utánanézel egy akármilyen terméknek a telefonodon a Mozzillát használva, és lehet ez akármi is, a facebook pontosan olyan hiredetésekt fog az arcodba tolni, amelyek ehhez kapcsolódnak.

Példa 1, cicereg az autód, alkatrész után nézel, fácse Autodoc reklámot tol éppen a te autódnak megfelelő cuccokkal.

2, Airsoft cuccok után keresel, fácse éppen ilyeneket küld neked.

3, Karórákat nézegetsz? A Fészbúk ebben is a segítségedre van és eláraszt Casio hirdetésekkel.

Mindezt még az én korlátolt agyammal is fel tudom fogni mert nyilván amint online vagy már semmi sem titok, amit csinálsz.

De az még engem is lesokkolt, ami a minap történt.

A barátnőmmel elmentünk vásárolni, és közben beszélgettünk a fűtőtestekről, majd mivel találtunk is egyet az egyik boltban utána kérdezett a kedvesem, hogy mégis mit tud a cucc?

Nem volt az igazi, nem lett megvéve, de hazaérve a Facebook már ilyen hirdetésekkel talált meg… A telefon nem volt elővéve a beszélgetés alatt, számítógépen sem néztünk utána a dolognak, a fácse csak hallhatta… Ez pedig azt jelenti, hogy nem csak a Google, a Xiaomi, vagy az Apple de nyilvánvalóan a facebook is gyönyörűen lehallgat téged, engem, minket! Most őszintén tegye a szívére a kezét mindenki. Ki olvasta el tényleg az arcába tolt szerződést bármilyen applikáció vagy számítógépes program telepítése előtt? Ez is olyan lehet, mint a gyógyszerek „mellékhatás listája”. Elolvasod és a komplett dobozt úgy dobod ki ahogyan megvetted!

Szólj hozzá

help bolond wtf crazy figyel mitörtént omg félek bajban today fail mandown covid jogsiteriel spygame facebookisspyingonyou youarenotsafeonline