2020. aug 05.

Miért vagyunk olyanok mint a jóllakott napközisek?

írta: DorkNet
Miért vagyunk olyanok mint a jóllakott napközisek?

Avagy a "Hópihe generáció" aki mindenen besértődik mint egy szaros kis elkényeztetett ovis.

 

Nézegettem ma a Youtube-ot amolyan háttérzajként, míg egyszercsak megütötte a fülemet egy dolog, amit első hallásra nem tudtam hová tenni.„Jogerősen elítélték a férfit, aki náci karlendítést tanított a kutyájának.”Első blikkre elröhögtem magamat majd megfogalmazódott bennem egy gondolat, azaz inkább kérdés.Mennyire vagyunk ovis szinten 2020-ban??? (Erre még visszatérek. )Kezdjük a videóval. Van nekünk ez a jóravaló emberünk, akinek tele lett az összes koronázási ékszere azzal, hogy a barátnője szerint a Mopszuk bármit is csinál az hiperszuperarimegminden.

 

Elhatározá hát, hogy ő menten betanítja a kutyát az általa egyik „legnemaribb” dologra, amit egyáltalán el tud képzelni. Leszen hát, hogy Mopszunk megtanulta a karlendítést. Mondjon bárki bármit, az előzmények fényében és tudva, hogy emberünk humorból él, szerintem ez elképesztően vicces. Nade, ezen valaki pontosabban valakik megsértődtek. Bedurciztak. És 2020-ban ez imigyen néz ki. Jézuskám ez annyira nem „PC”, én sértve érzem magamat, így a közösségi médiához fordulok és jól lejáratom, a padlóba döngölöm azt, aki megsértett, mert jogom van hozzá én sokkal jobb vagyok és igazabb. Rengeteg példa felhozható erre de a legrecensebb a Black Lives Matter balfaszság. Te, aki most bedurcáltál inkább zárd be a böngészőt és duzzogj magadban az alvós törcsidet ölelgetve, vagy olvass tovább és fogadd el, hogy vannak emberek akiknek más a véleményük.

 

Miért gondolom azt, hogy a BLM egy orbitális faszság? Természetesen nem az eredeti üzenete miatt, bár azzal sem feltétlenül értek egyet, hogy annyira iszonyatosan hátrányosan meg lennének különböztetve a feketék. De persze nem élek ott fingom nincs róla, ergo nem is pofázok bele… (ezt lehet jegyezni is). Szóval mennyire vagyunk ovis szinten 2020-ban mikor lenne annyi más szarság amivel lehetne foglalkozni és segíteni a másikat mi megbántódunk random baromságokon és ezt szétkürtöljük mint Durci Orsi a sipítozó Nyuszicsopis.

 

Igen ide tartoznak a hisztiző melegek, hímnősök, támadó helikopterek és a saját magukat Mezőgazdasági munkagépként azonosítók is akik le akarják nyomni a torkodon a saját nyűgjüket, miközben nem fogják fel ép ésszel, hogy pontosan ugyan azt művelik amit a másikban utálnak, megvetnek.

 

Ezek az emberek és most nem buziutálásról van szó, konkrétan minden milleniális és ez utáni emberről aki villámgyorsan besértődik, nincs számára más csak az „ÉN” és annyi Emocionális Intelligencia szorult belé mint egy végelgyengülésben kimúlt Tajgetoszszökevénybe egy forró nyári napon! Nos ők az igazi Neonácik.

 

Ők irányítani akarják mit mondhatsz, mire gondolhatsz, hogyan nézhetsz ki, miben hihetsz.

 

Mit akartak a Nácik? … Hagyok időt átgondolni. A legszebb amikor sorra bukkannak fel a (csak, hogy a jelennél maradjunk) szegény szerencsétlen és frissen ellett bárány afroamerikai emberekkel szemétkedő rendőrös videók. Majd kiderül, hogy az erősen izzadságszagú, az első leglényegesebb percektől megfosztott videókban a szerencsétlen vegzált feka aki amúgy patyolat fehér lélekben, mert annyira PURE. Na ő konkrétan 160-al hajtott egy 60-as övezetben, ellenállt a rendőröknek, és mellesleg kidobott egy zacsit amíg megpróbálták megállítani a száguldozását. Természetesen mosópor volt a 2 grammnyi fehér por amit a mamitól kért kölcsön a nagy mosásra.

 

Vagy a másik srác akit a mocskos kis rendőrök hátbalőttek pedig ő is egy angyal volt. Igaz, hogy bántalmazott egy nőt, majd a kiérkező rendőrökre fegyvert rántott, rájuk lőtt és megpróbált elfutni, de az dobja az első követ aki sosem tett még ilyet. És a harmadik kis kupidó akit egy fegyveres rablás közben terített le a kirabolni szándékozott bolt dolgozója. Természetesen az „áldozat” testvérei szerint ő aztán soha nem csinált ilyet csak egyszer- kétszer, de megteszik a feljelentést a bolti dolgozó ellen gyilkosságért… Erre is hagyok időt.

De visszatérve a videóban szereplő srácra. Ő a mai hősöm. :)

 

Szólj hozzá

segítség bolond wtf crazy figyel mitörtént omg bajban today fail mandown nemvagyokbüszke jogsiteriel