2020. júl 22.

ótós, eladós, videjós...

írta: DorkNet
ótós, eladós, videjós...

Nem, nem a Tháliát akarom eladni. De való igaz, hogy relatív sűrűn nézegetem az ilyen-olyan akár fészbúkos csoportokat is ahol autókat adnak-vesznek. Ami egyből szemet szúr az a rengeteg roma kodependens profil, tudomisén julcsi peti, vagy dzseni rikárdó. És a legtöbb ilyen profil legyen akármilyen is el akarja(ák) *ájemkonfjúzd" adni a „szeretet csaladi atónkat” vagy a papír nélküli, nem indulós, csak trélerrel mozgathatós atómata merzédeszt 500,000-ért. Szeretném hozzátenni, hogy én is sokat hibázom, elütök betűket telfonon de kevés olyan dolog van ami annyira felkúrja az agyvizemet mint kezdő prostinál a „- Oszt szépkárgyát elfogadol,” kérdés, és ezek között magasan az élen jár a Magyar nyelvet telibeszaró, nyomorult, ájtatosan divatból istenben hívő szarháziak fellépése az élet porondján. Tisztázzuk azt is még így az elején, hogy nem rasszizmus íratja velem amit írok, mert ha normális az ember akkor magasról szarom le milyen kasztba tartozik. Kezdjük egy ténymegállapítással, van olyan autó adok-veszek csoport faszbúkon ami mára már gyakorlatilag felvállaltan „indokolatlanul tehetségtelen svéd cserediák néptánc illetve lájv videoparty csoporttá” avanzsált. Igen az az.

Ott vannak a rettenetes dolgok ám, amiket még egy Mordorban világraböfögött Uruk-Hai is csak fél szemmel, függöny mögül mer megnézni. Legyen az első egyből 2 jómadár akik szerintem intimebb viszonyban vannak egymással.

Az egyikül Máso-dik ramszesz a másik Pkiárdó. Nyilván nem ez a valódi kamu nevük de na szmélyiseggi jogok is vannak. Pfff.

No. Kezdődött a dolog ott, hogy a mélyen vallásos első delikvens, sokadik „saját családi szeretet autóját” árulgatta.

Próbálom idézni. „ÉLDÓ Tójóta Córóla” idézet vége mert agyérgörcsöt kaptam. Apám fia nem bírja ki, de nem akar iszonyat paraszt lenni mert hát lehet nem matyarbiletyűsatelfony. Kommentem… Atyaúristen.Emberünk rutinos mert válaszol élből „ Bászóm a hálót ányád száját faszópó”. Hát nem aranyos ez a mindent körüllengő szarszag meg a keresztényi szeretet ami már csak ebből a hozzászólásból árad? Finoman jeleztem neki, hogy nem túl okos, mire az előbbi stílben firtatta a testi adottságaimat, amibe 2 dolog miatt sem mentem bele.

 

1.       Indokolatlan az a vita amelyben bagoly mondja verébnek, hogy kisfaszú.

 

2.       Valamiért van egy bizonyos értelmi szint amiről nem lehet tovább mozdulni de megpróbálom mindig kimozdítani az ilyeneket onnan, hogy legalább vitázni tudjunk. (eddig még soha nem sikerült de majd egyszer talán mikor felnő a következő tanárverő semmirekellő generácijó).

 

Itt bekapcsolódott a Pikárdó is aki ugyanúgy egyből veréssel, anyázással lépett a beszélgetés közepébe.

 

Biztosan jó minden egyes posztnál olvasni, hogy ostobának gondolják az embert mert ők aztán nagyon védték a saját balfaszságukat. Mondjuk én tanulnék, vagy ha a beltenyészet miatt erre nem alkalmas az agykapacitásom akkor legalább meghúznám magam. De az ilyenek valahogy mindig agresszívan védik a tanulatlanságukat. Lassan kezdem azt gondolni ez a menő. Minél ostobább vagy annál jobban elfogadnak egyes kultúrcsoportok.

 

Egyre több olyasmivel is találkozni, ahol a hozzászólások már alapból le vannak tiltva. Mondjuk egy 3 kilóért „P” rendszámot áruló azért kap is a pofájára. És bármennyire bután hangzik is egy a jelen korban elhíresült mondás, a legtöbb esetben sajnos nagy igaz, hogy „Svéd cserediáktól” semmit ne vegyél ha jót akarsz magadnak.

 

 

 

 

Szólj hozzá

segítség help bolond crazy mitörtént omg bajban fail mandown nemvagyokbüszke jogsiteriel