2020. ápr 03.

Transzleszbiánus meg a k…isten.

írta: DorkNet
Transzleszbiánus meg a k…isten.

Nagyon de nagyon sok dolgot el tudok fogadni, de vannak olyasmi „úri hóbortok” amelyeket szimplán képtelen vagyok bemagyarázni magamnak.

Szóval a leszbikusokat megértem mert hát ugye egy szép nőnél csak 2 szép nő jobb. ;)

De nem igazán vágom mit keres egy faszi egy másik faszi seggében, hacsak nem orvos és prosztatavizsgálatot hajt végre de azt sem kedvtelésből. Nem, nincs különösebb problémám a melegekkel csak tényleg nem értem a meleg férfiakat. Van viszont ez az „új” unatkozó emberek hóbortja a transzszexualitás, amikor kislány kisfiú akar lenni a kisfiú pedig kislány de egyik sem tudja igazából mi a ló…szt is szeretne csinálni?

Hogy honnan jött ez? Onnan, hogy rámírt egy trans izéke…  Már fényképről is gyanús volt, de mikor elkezdtünk beszélgetni nem kellett 2 üzenetváltás, hogy kiderüljön számomra, itt valami bűzlik és most nem a 44-es lúdtalpamról van szó.

Nem nevezem nevén mert nem akarom megbántani bár úgyis tudja ha olvassa, hogy róla lehet szó, szóval Ilike az üzenetemre miszerint, „-Olyan férfias vonásaid vannak xdxd.” Szerényen annyit válaszolt, hogy „-Genetika…” .

Ja mint a kékeres a bugyidban. Nade ütve tovább a vasat, mert sokéves praxisom alatt azért annyi lejött, hogy ha egy nőnek nem hízelegsz, sőt esetleg „leférfiasozod” akkor úgy általában elvágtad magad legalábbis amit egy doboz csoki és egy nagy csokor virág ( ami úgyis elszárad egy héten belül…) valamint egy csuklórepesztő klitoriszmasszás árán tudsz csak megváltani. De az hogy annyi a válasz, hogy genetika…. Lényeg a lényeg Ilike nagy nehezen beismerte, hogy ő csak szeretne kislány lenni de még simán állva pisil. Nem mondom, hogy kiakadtam mert online vagyunk itt mindig van fél perced, hogy lassan elszámolj tízig és lenyugodva disztingváltan küldj el valakit a jó édes magaztburkába de finoman közöltem álkancácskával, hogy nekem ez nem téma, valamint lehet jobb lenne ha mondjuk ezzel kezdené majd valaki mással a konverzációt mert ha 100-ból 99 el is küldi a p…ába lehet lesz majd egy akivel viszont összejön a dolog. De ha kapásból át akar baszni valaki az (legalábbis számomra) egy olyan töréspont a belé vetett bizalomban amiből visszajönni maximum akkor lehet ha elém veti magát egy tűzharcban ami max a COD-ban lenne lehetséges.Félreértés ne essék nem gyűlöletről van szó. Szimplán csak egy dologról, ha valakinek nem jön be amit képviselsz akkor ne erőltesd rá a dolgot, főleg ne hazugsággal, és/vagy baszok én rá milyen anya szült vagy miért is akarsz Pistiből Piri lenni vagy fordítva. Ha jófej vagy akkor haver vagy ha nem akkor senki. :)

Nagy az isten állatkertje, de szerencsétlen balfasz még egy kerítésre is sajnálta a lóvét.  

Szólj hozzá

help bolond crazy mitörtént omg bajban today fail randifail mandown jogsiteriel