2020. már 22.

Corona vírusnapló. 2 1/2

írta: DorkNet
Corona vírusnapló. 2 1/2

Itt tessenek kapaszkodni mert bal lábbal keltem. Két bal lábbal. :)

Azon gondolkodom mi lesz majd?

Mi lesz majd ha (amikor) lecseng ez a Corona mizéria, ami nem azért őrület mert nem "valós", hanem azért mert annak ellenére mi van erről az interneten és a hírekben, a fejekben ez egy nem feldolgozott információ. Ettől a ponttól kezdve pedig gyakorlatilag a populáció mondjuk 75%-a potenciális vírushordozó, mert nem fogja fel mit is csinál mikor elmegy a haverokkal bulizni, a kocsmába, a térre.  Mondjuk van egy 5 fős társaság akik összeröffennek mert ugye, "faszomat énnekem ne mongya meg senkise mite csinájjak gecc..." Ebből az ötből lehet, hogy egy éppen egy másik társaságból csöppent oda ahol volt egy aki nem produkál tüneteket de hordozza a vírust. Eldumcsizgattak, tapogatták egymás karját, vállát, pacsiztak mint mindig, aztán az új vírushordozók szétszéledtek és "hoztak magukkal még 5 embert".

Ennek a vírusfertőzésnek a halálozási rátája viszonylag nem magas, de jön majd egy aminek mondjuk 37-45%-a a fertőzötteknek kínok között pusztul el, de akkor is majd csak az lesz, " Nekem ne mondja meg senki hova menjek, mit csináljak."

Aztán jön amikor apu, anyu, vagy a gyerek meghalt és jajveszékel, vonít aki hazavitte a vírust mert nem érti miért?

És tényleg miért? Miért nem vagyunk képesek a mások hibájából tanulni? De miért nem vagyunk képesek a saját hibákból sem tanulni, viszont veszett módon keressük a felelősöket? Még akkor is amikor ott állnak minden tükörben és bambán bámulnak vissza ránk...

Szólj hozzá

help bolond wtf crazy mitörtént bajban today fail nemvagyokbüszke