2020. júl 15.

Az élet kemény mint a vídia... :)

írta: DorkNet
Az élet kemény mint a vídia... :)

Jó rég írtam utoljára, nem ok nélkül. Történtek, történnek a dolgok és bizony nem minden úgy történik ahogyan szeretném. De ez az élet rendje, ez van, ilyen az élet, az élet kemény… meg egyéb orbitális faszság közhelyek.

Covid-19 lezajlott vagy mégsem, vagy mégis, fene tudja, Nyunyóka szerint nyaralót kell takarítani (mindjárt én is nekiesek a kisszobának mer itten a szezony) de persze csak annak aki meghalt koronavírusban de nem hunyt el. Szóval lezajlott vala az vírus, de a barmok visszatapsolják.De történnek a dolgok mint ahogyan korábban is jeleztem. Műszakira vittem a Batmobilt, amely előtt az előműszakin feltárt hibákat megcsináltattam ami 60.000-be és egy kibaszott hétbe telt a szakavatott, lelkiismeretes szerelőnek aki mivel ezt munka mellett tolja 5 nap alatt sikerült 2 stabilizátor pálcát és egy TRW kormányösszekötőt cserélnie. Ám a műszakin elcsúszott a verda… a túl magas CO kibocsájtás (csak alapjáraton tapasztalható) még elment volna, de a hibásan beépített stabilizátorok (!!!!) már kiverték a biztosítékot.Jó kis tanulópénz volt. De fátylat rá, nameg földet.Az előző bejegyzésemben említettem egy lányt akivel volt egy „nem szerencsés” randi. Vele ezután még talán egy hétig beszéltünk… de ez is elmúlt.Azóta volt egy újabb hölgy akivel nem jutottunk el a randiig, igaz elszórtan csevegtünk. Jó arc, nincs harag „ghostolt” life’s hard. Azóta bejelölt egy 50-es pesti nő is aki dohányzik és nem alaptalanul jut eszembe kapásból Columbo kutyája #vadászkutyafülcsöcs. Tudom válogatós vagyok, de +13 év és a cigi… nát máj kájnd of medzsik.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

segítség győr help randi bolond wtf crazy omg bajban fail Győr instabitch randifail mandown segítségtámadazasszony bolondasszony mailányok instaribi covid jogsiteriel