2020. jún 02.

A Varga IréM jelenség

írta: DorkNet
A Varga IréM jelenség

avagy, hogyan akadj ki a saját hülyeségedtől, majd fordulj át hirtelen live videós tarhálásba...

Előljáróban 3 szót mondanék,

"janikacicugeci"

"semmirekelllllő"

"kisapáááááám"

Azt kell mondjam ennél aktuálisabb nem is lehetne a "bolondasszony, jogsiteriel, segítségtámadazasszony és az instabitch #", de kezdjük el.

Honnan kezdjem?

Varga Irémkét talán nem kell bemutatnom, hiszen az utóbbi 5-6 hónapban konkrétan ettől a segítséggel normális nőtől hangos az internet. Kezdetben csak egy újabb ikszfaktor poén volt, de Szelina azóta messze kinőtte magát. Vala először a művészi karrier. Most pedig eljutottunk oda, hogy gyakorlatilag online, élő videóban tarhál először aprópénzt majd  a 200,000 forintos határhoz is odabicegett verbálisan. A kedvencem többek között a KISAPÁÁÁÁÁM és a MATESZOPSZ, valamint a SEMMIREKELLLLLLŐŐŐ (na itt beütött az LSD-re tolt Xanax meg a Frontinvodka) amelyek mára már szinte szállóigévé váltak. De hogyan jutottunk el idáig (és lesz még tovább is, mert nem hagyja abba).  Szóval, volt egy nő aki mint oly sokan mások is úgy gondolta elcammog  ’azikszfator’ egyik válogatására és jól befut. Tulajdonképpen ez sikerült is, habár nem hiszem, hogy egész pontosan így gondolta. Szerepelt a méltán világhírű Butapest Tv, izé Budapest Tv művészellátó műsorában a Diridáréban (#bptvshits ajánlom az oldalt, főleg mert ahhoz amit ő közzétesz legalábbis vasgyomor és kötélideg kell, hogy ne röhögje szét magát egy video készítésénél. :D Én már a titanyikkot hallgatva is részleges idegsokkot kaptam.) is ami azért valljuk be nem mindenkinek adatik meg. Vájlet királynő nem osztogatja csak úgy a kisdíva, nagydíva jelzőket halandzsa nyelven miközben a Golgotai szardémon éppen igyekszik gyökeret verni benne. Ez annyira felturbózta az Irémünk önbizalmát, hogy még a Celine Dion által olyan szépen odatett Titanic betétdalát (lófaszvédávlójú) is sikerült seggből szájba erőszakolnia,  (konkrétan mikor belemosolygott majd belepuszilt a kamerába én hánytam a keresztet meg az ebédemet mint egy menekülő kígyó) de azt meg kell hagyni mesteri szinten. Saját szavaival élve „én má anglúl is úgy énekelek ki mintha tudnék”. Hogy melyik állításra vonatkozik ez a kijelentés abba ne menjünk bele mert itt alszol el olvasás közben.

Irémkét természetesen felkapta az internet népe és nem engedik. Ebből minimális erőbefektetéssel lehetett is volna valami de főhősnőnk a denevérbőrhotpants  divatba hozója, nem volt képes kompenzálni a hirtelen jött hírnevet, lett légyen bármily kétes is az. Sajnos kikezdték az amúgy  sem tengerészkötélsodrony idegzetét (édes istenem, közben megy a háttérben a titanik by IréM és most jutott el a „jóhí…”részig nekem meg felszálltak ijedtemben a tökeim, de még a kutyám is felmordult veszélyt sejtve).

Elérkezett a Kisapááám ↑, és a Semmirekelllllő ↑ ideje. Mental breakdown letudva, akkor jöhet a következő fázis, tarháljuk lájvban. Innentől kezdve még az is kiakadt aki eddig viccesnek találta a dolgot mert valljuk be ez a videó és főleg amit mond benne minden normális embernél lehúzza a kismegszakítót… Jött a kijelentés is amit próbálok hitelesen idézni, „Én beteg ember vagyok, hasmenésem van (ne egyél annyi gyrost bakker én is fosok attól) meg gyomorfájdalmam… nem tudok elmenni dolgozni!!! Szerencsétlen párját (szegény amunkájának a rabja hazahoz ilyen száznyócvanatde annyitse... kéccáhuszat keres) is bele akarta vonni a dologba, de ő szerintem teljesen érthetően nem akar részese lenni a kéregetésnek. Végeredményben sajnálom szerencsétlen nőt, de a pelusbafosó lyézuzskriztusát neki van egy határ ahonnan a poén már a szánalmasság határát súrolja és VIRÉM ezt a határt világrekord gyanús távolugrással hagyta maga mögött.Végszóként megjegyezném, hogy sokan vannak sajnos akik még az említett 180,000 forintot SEM keresik meg.

 

 

Szólj hozzá

help bolond crazy figyel mitörtént omg bajban fail vargairén instabitch mandown segítségtámadazasszony bolondasszony mailányok instaribi nemvagyokbüszke covid jogsiteriel VIRÉMKE tarhéljlájvba száznyócvandekésszáhúsz győzikeutánrosszúcsinálod