2020. jan 05.

Kamaszkori stoppolós.

írta: DorkNet
Kamaszkori stoppolós.

Valamikor ezerkilencszáziszonyúrég, 2 haverral Ostorosról, Novajra jártunk át az Alfa nevű létesítménybe Mortal Kombat és egyéb árkád játékokkal játszani.

Az általános iskolát éppen befejezve és a "nagy suliba" járva már megalapozottnak éreztük, hogy ez igenis "nagyfiús" időtöltés. :) Egyik alkalommal mivel már csak annyi pénzünk maradt, hogy a buszra elég legyen (és persze egy-egy 20 ft/ szál cigire) úgy gondoltuk még éppen elkepjuk az utolsó buszt Egerbe így hazajutva még időben.

Gyorsan ki is csapattunk mindhárman a buszváróhoz ahol megtörtént a csoda.

22:14-kor indul a busz de már 22:04 van... ezt lekéstük. (Mind a mai napig nme tudom, hogy jött ki ez a matek.?.)

Elindultunk hát a kanyargós dimbes-dombos útszakaszon ahol természetesen kb 9 perc elteltével elhaladt mellettünk a csodás Ikarus. 

Laci barátomnak eszébe jutott a nagy ötlet, stoppoljuk. Már akkor is volt bennem némi generel nemszeretem érzés a legtöbb ember és idegen szituáció iránt így leszögeztem, hogy én csak és kizárólag akkor stoppolok ha egy kék Trabant kombi áll meg benne 3 nővel...

Nem kellett 10 perc és megállt mellettünk egy kék Trabant kombi egy 30-as anyukával és két kicsi lánykájával, 10 perc múlva otthon csücsültünk cigizve és sokkolva a véletlenek összejátszása miatt.

Pár évvel később Laci haveromat egy kék Trabant kombi gázolta el a nyári gyakorlat utolsó napján hazafelé tartva...

Szólj hozzá

csajok mitörtént stopposok fail 11:11 mandown tarabant